18. október 2024
Facebook
sobota, 07 apríl 2018 11:00

Dopravná nehoda v Kanade stála život mladých hokejistov, sústrasť vyjadril aj premiér Trudeau

Written by 
Rate this item
(0 votes)

  • aktualizované 7. apríla 10:36
NIPAWIN 7. apríla (WebNoviny.sk) - Zrážka nákladného auta s autobusom, v ktorom sa viezli členovia juniorského hokejového tímu, si vyžiadala niekoľko mŕtvych a vážne zranených. V piatok v noci o tom informovala kanadská polícia. Športovci z tímu Humboldt Broncos mierili na zápas do mesta Nipawin. Zástupca tímu Kevin Garinger potvrdil, že v dôsledku nehody zomrelo niekoľko osôb. "Sme z toho v šoku," dodal. Do tímu sa pritom môžu dostať hráči vo veku od 16 do 20 rokov. Odporúčame:
Autobus v Egypte narazil do nákladného auta, sedem ľudí zahynulo Zrážka nákladného auta s autobusom, v ktorom sa viezli členovia juniorského hokejového tímu, si vyžiadala 14 mŕtvych a 14 zranených. Kanadská polícia informovala, že v autobuse bolo 28 ľudí, 14 z nich zomrelo, medzi nimi je aj šofér. Zvyšných 14 osôb hospitalizovali, traja sú v kritickom stave. "Nedokážem si predstaviť, čím teraz prechádzajú rodičia obetí. Súcitím s každým, koho táto strašná tragédia zasiahla, a to v rámci klubu Humboldt Broncos aj mimo neho," napísal na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter kanadský premiér Justin Trudeau.

Viac k témam: dopravná nehoda, hokej, Kanada, polícia, smrť
Zdroj: Webnoviny.sk - Dopravná nehoda v Kanade stála život mladých hokejistov, sústrasť vyjadril aj premiér Trudeau © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 142 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner